Stageplaatsen

In iON hebben onze studenten tweemaal een praktijkperiode van 4 maanden. In het tweede jaar volgen ze vier maanden een “klassieke” stage bij een binnen- of buitenlands bedrijf. In het laatste jaar voeren ze als eindwerk voor een bedrijf een strategisch businessproject uit.

Heb je als bedrijfsleider een leerrijke stageplaats of uitdagend businessproject voor één van onze studenten? Stuur dan een mailtje met een beschrijving naar wouter.desmet@ap.be.

Stageaanbod 2iON bij Yonego in Breda

Via een iON-student die op dit moment zijn afstudeerproject doet bij Yonego, vernemen we dat dit sales- en marketingbedrijf een leuk nieuw stageaanbod heeft voor een 2iON-student in het academiejaar 2016-2017.

Functieomschrijving account manager België

Voor onze vele portals binnen België, waar we de particuliere en zakelijke markt bij elkaar brengen zoeken...Lees verder


Stageaanbiedingen 2iON bij Cronos

Via oud-iON-student Yannick Fierens vernemen we dat Cronos voor het academiejaar 2016-2017 twee stageaanbiedingen heeft: zowel bij eWINGS als bij Enerlogik.

Stagevoorstel bij eWINGS:

eWINGS biedt een stage in een brede business– en marketing context om eWINGS commercieel op de kaart te zetten. eWINGS is een e-fulfilment project waarbij webshops de logistieke...Lees verder


Op zoek naar stage of afstudeerproject in de VS?

Een interessante tip voor wie ervan droomt carrière te maken in de VS. Belcham kan je helpen in je zoektocht naar een stage of afstudeerproject.

http://www.belcham.org/individual

...Lees verder

Afstudeerproject 2013 - Anthony Coppens vanuit Dubai

Gedurende 4 maanden woon én werk ik in Dubai, een stad in de Verenigde Arabische Emiraten en de hoofdstad van het gelijknamige emiraat.

Dubai staat bekend om de luxe en de rijke bevolking. Deze uiten zich in enkele van de meest spectaculaire door de mens gemaakte bezienswaardigheden ter wereld. Enkele voorbeelden...Lees verder


Stage 2iON – Getuigenis uit Shanghai

De stageperiode neemt binnen mijn afstudeerrichting Internationaal Ondernemen een belangrijke plaats in. Ik vond een zinvolle invulling ervan en een goede organisatie van deze stage in het tweede jaar van uiterst belang. Daarom koos ik met behulp van een organisatie, ‘Next Step Connections’, voor ‘Lee & Vargas Restaurant Concepts’.

Op...Lees verder


Afstudeerproject – Getuigenis uit Dubai

Hallo iedereen,

Ik ben Ellen Van Duyse en ben studente in ION3. Ik doe mijn afstudeerproject bij AB Inbev in Leuven en werk voor het Belgian Beer Café Team. Belgian Beer Café is een wereldwijd concept dat Belgisch eten en vooral Belgisch bier wil promoten in andere landen. Belgian Beer Café...Lees verder