Opleiding

iON, voluit “Internationaal Ondernemen”, is een bacheloropleiding voor jongeren met ondernemerstalent. Deze praktijkgerichte opleiding geeft je een brede bedrijfskundige basis. Ons team van vakbekwame lectoren maakt je vertrouwd met alle facetten van het ondernemerschap: economisch, juridisch, organisatorisch, financieel,… Ook je taalvaardigheid en ICT-vaardigheden worden aangescherpt.

Kenmerkend voor iON is het probleemgestuurd onderwijs. Dit betekent dat je samen met medestudenten een concrete casus voorgelegd krijgt, waarbij je op zoek moet gaan naar de beste oplossing.

Als je voor iON kiest, gaan we ervan uit dat je graag naar het buitenland trekt. Je hebt tweemaal de kans om voor 4 maanden “internationaal” te gaan. In het tweede jaar volg je een stage bij een binnen- of buitenlands bedrijf. In het derde jaar voer je als eindwerk een ondernemersproject uit in het buitenland, waarbij je je helemaal als “entrepreneur” kan uitleven.

Heb je plannen om meteen na je studie een eigen zaak op te starten? Je kan daar in 3iON tijdens je eindwerkperiode al mee beginnen! Je krijgt dan de professionele begeleiding van een adviseur van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland.

Heb je interesse om iON te volgen, wacht dan zeker niet te lang. Het aantal inschrijvingen is immers beperkt.

iON is een samenwerkingsverband tussen de Karel-de-Grote Hogeschool, de Artesis-Plantijn Hogeschool en Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland.

kdg    AP_Logo_09    Voka

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>