Julie Vorsselmans (alumnus 2012) op zoek naar beste heftruckchauffeur

Julie Vorsselmans, afgestudeerde van iON in 2012, is sinds enkele jaren coördinator van de Belgian LindeCup, die op zaterdag 30 mei voor de derde maal plaatsvond. Julie vertelt:

“Motrac Handling & Cleaning organiseert jaarlijks de Belgian LindeCup. Dit is een wedstrijd waar er ieder jaar een vijftigtal heftruckchauffeurs strijden voor de titel “Beste heftruckchauffeur van België”. Dit doen ze door allerlei proeven af te leggen die focussen op snelheid, precisie en behendigheid. De 3 beste chauffeurs winnen een mooie geldprijs en mogen in september deelnemen aan het wereldkampioenschap in Duitsland.

Met de LindeCup willen we niet enkel de heftruckchauffeur, maar ook zijn collega’s, vrienden en familie aanspreken, daarom maken we er steeds een echt volksfeest van. Samen met enkele collega’s en een evenementenbureau worden de parcours bepaald en uitgewerkt, zorgen we voor een hoop kinderanimatie en voorzien we lekkere catering in de vorm van food carts.

Aangezien iedereen welkom is op de Belgian LindeCup moet er uiteraard voldoende publiciteit gemaakt worden. Naast de gebruikelijke posters, flyers, mailings en publiciteit in vakbladen, proberen we ook steeds wat media-aandacht te creëren. Zo waren we dit jaar te horen op Studio Brussel, Radio 2 en Antwerpen FM en kregen we de dag zelf journalisten van de Gazet van Antwerpen en ATV over de vloer.”

Alle informatie over de Belgian LindeCup kan teruggevonden worden op www.motrac.be/belgianlindecup

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.