Jobaanbieding voor iON-afgestudeerden: SteelForce

Steelforce is een belangrijke speler in de internationale handel in staalproducten. Steelforce exporteert naar 85 landen in de verschillende continenten: Afrika, Midden- en Zuid-Amerika, Azië, het Midden Oosten en Europa. Met eigen kantoren in China, Hong Kong, Singapore, India, Dubai, Puerto Rico, Nigeria, Ethiopië én een wereldwijd netwerk van agenten kunnen we onze internationale ambities waarmaken.Voor onze hoofdzetel, gelegen in het commerciële centrum van Antwerpen, zijn wij op zoek naar een ADMINISTRATIEF MEDEWERKER VOOR DE EXPEDITIE-AFDELING (m/v).

Functie:
Als expeditiemedewerker binnen onze internationaal georiënteerde groep hou je je vooral bezig met de administratieve afwikkeling van de exportdossiers. Centraal in deze functie staat het opvolgen van leveringen in havens verspreid over de hele wereld, het coördineren van de verscheping van deze geleverde goederen en het opstellen en presenteren van alle documenten. Daarnaast volg je – in samenwerking met onze financiële dienst en de desbetreffende binnen- en buitenlandse banken – de conformiteit van de documenten op.
Het spreekt voor zich dat je voor deze functie contacten onderhoudt met klanten, leveranciers, agenten en rederijen over de hele wereld.

Profiel:
Ben je in het bezit van een bachelor in een logistieke richting (Expeditie, Logistiek,…) of kan je ons overtuigen door je ervaring?
Ben je een administratieve duizendpoot, die op een correcte en nauwkeurige manier exportdossiers kan afhandelen en heb je bovendien een goede kennis van Nederlands, en Engels, spreek je daarnaast ook nog een mondje Spaans, dan ben jij mogelijk de witte raaf die wij zoeken!
Wat bieden wij? Een internationale werkomgeving, een vlotte werksfeer in een gedreven team en een competitief salaris, aangevuld met extra-legale voordelen.

Interesse?
Overtuig ons van uw kennis en ervaring in uw CV + gemotiveerd begeleidend schrijven: Peggy Laenen, Steelforce NV – Lange Klarenstraat 16/20 – 2000 Antwerpen – Email: peggy.laenen@steelforce.net

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.