Tom Brentjens (Alumnus 2008)

In het academiejaar 2007-2008 behaalde ik mijn professionele bachelor Internationaal Ondernemen op de Karel de Grote-Hogeschool. Deze opleiding heeft zeker en vast een impact gehad op mijn professionele competenties en capaciteiten. Na deze opleiding heb ik ervoor gekozen om meteen op zoek te gaan naar een interessante job op de arbeidsmarkt.

Vrijwel meteen nadat ik was afgestudeerd, kreeg ik de kans om aan de slag te gaan bij het bedrijf Boeckmans nv. Dit is een bedrijf in de logistieke sector dat zich focust op zowel scheepvaart als wegtransport. Ik was hier ongeveer 8 maanden tewerkgesteld als scheepsagent/waterklerk. Hierna ben ik operations verantwoordelijke geworden.

Momenteel ben ik aan de slag bij International Car Operators. Dit is opnieuw een logistiek bedrijf, gespecialiseerd in goederenbehandeling. ICO is een internationaal georiënteerd bedrijf en beschikt over terminals in België, Italië en Indië. Het bedrijf heeft als hoofdactiviteit het behandelen van auto’s, maar biedt ook andere diensten aan zoals Vehicle Processing, scheepsagentuur, douanedeclaratie en expeditie.

Ikzelf ben verantwoordelijk voor de scheepsagentuur van onze terminals in Antwerpen en Gent. Ik ben erg tevreden dat ik ervoor heb gekozen om in de logistieke sector aan de slag te gaan en werk ondertussen al 4 jaar bij ICO. Ik ben nog steeds ambitieus en vastberaden om in de toekomst nog hogerop te geraken binnen het bedrijf.

Interview: Nick Willemsens

Dit bericht is geplaatst in Oud-studenten. Bookmark de permalink.