Getuigenissen BRYO-leden

In ons stukje van twee weken geleden gaven we je meer uitleg bij BRYO zelf. Deze week komen enkele oud-BRYO-leden zelf aan het woord.

“Bryo is de ondernemende vriendengroep / netwerk waar ik altijd al naar op zoek was. Ik heb enorm veel bijgeleerd van Bryo’s die dezelfde situaties meemaken maar ze op een andere manier aanpakken! De kritische kijk van andere Bryo’s hebben zwakke punten blootgelegd en onze onderneming sterker gemaakt. De aanpak en verhalen van andere startende ondernemers geven me zeer veel inspiratie. ”
Tim Gestels – Viloc, www.viloc.be

“In eerste instantie wist ik niet wat ik van Bryo kon verwachten. Na het eerste kennismakingsweekend wist ik echter al dat mijn keuze vruchten zou gaan afwerpen. De combinatie van gemotiveerde mensen uit verschillende vakgebieden en een steengoede organisatie kan niet anders dan tot successtories leiden. Op ontwikkelingsvlak is Bryo voor mij alvast een goudmijn.”
Ruben Opheide, zaakvoerder van ROSE Group bvba, www.festivalking.com

Ben jij een jonge ondernemer die ook geïnteresseerd is om deel uit te maken van de Bryo-groep?
Contacteer Christel Hellemans: christel.hellemans@voka.be , www.bryo.be

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.