Yannick Fierens (alumnus 2011)

In het academiejaar 2010-2011 ben ik afgestudeerd van “Internationaal Ondernemen” aan Karel de Grote-Hogeschool te Antwerpen. Ik beschouw ION! als een goede richting, doordat ze ruim is. Dit heeft me een beter beeld gegeven over mijn interesses. Na een beter inzicht te hebben gekregen in deze interesses heb ik ervoor gekozen nog een specifiekere studie te gaan volgen.

Ik heb mij dan ook ingeschreven aan de Vrije Universiteit Brussel om een postgraduaat Economie en Sportmanagement te volgen. Na een jaar heb ik deze studie succesvol beëindigd met grote onderscheiding. Met combinatie van beide studies zou ik willen werken in een bedrijf met een functie binnen (Digital) Marketing of sportmanagement.

Na mijn studentencarrière afgesloten te hebben, ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf dat me een functie in Marketing kan aanbieden. Zo ben ik terecht gekomen bij Groupon, een Amerikaans concept waarbij groepsaankopen centraal staan in 3 verschillende segmenten: “Local, Travel en Shopping.” Ik werk nu een 6-tal maanden bij Groupon als Business Marketing Analyst.

Op korte termijn zou ik graag werken in de sector sportmanagement. Op langere termijn heb ik de ambitie een eigen zaak te beginnen in deze sector.

Interview: Nikolaas Tassent (3iON)

Dit bericht is geplaatst in Oud-studenten. Bookmark de permalink.