5 oktober 2014: Open Bedrijvendag

Naar goede traditie vindt op de eerste zondag van oktober Open Bedrijvendag plaats. Zowel in Vlaanderen als in Walloni├ź zetten honderden kmo’s hun deuren open voor ge├»nteresseerde bezoekers. Het thema van dit jaar is “Uitblinkers gespot”. Bedrijven uit de grafische sector krijgen deze keer bijzondere aandacht.

Voor mensen die op zoek zijn naar een job in de nabije toekomst, vormt Open Bedrijvendag een unieke gelegenheid om bedrijven en hun management te leren kennen. Het informele en anonieme karakter zorgt voor minder stress bij toekomstige kandidaat-werknemers. Voor ondernemers in spe is het bovendien de ideale kans om te netwerken.

Je vindt een overzicht van alle deelnemende bedrijven op http://www.openbedrijvendag.be/alle-deelnemende-bedrijven-2014
Je kan deze bedrijven een bezoekje brengen op zondag 5 oktober tussen 10u en 17u.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.