Bryo: realiseer je ondernemersdroom !

Bryo, onderdeel van Voka, staat voor Bright Young en is een netwerk van jonge, gedreven mensen (t.e.m. 36 jaar) die goesting hebben om hun ondernemersidee in de praktijk om te zetten. Als je deelneemt aan Bryo, kom je gedurende 2 jaar in een hechte groep terecht waar je een klankbord en ondersteuning vindt voor de uitdagingen, problemen en beslissingen die op je ondernemerspad liggen. Zowel voor, tijdens en kort na de opstart van je eigen bedrijf. We doen dat via gezamenlijke activiteiten, workshops, netwerkmomenten maar ook via individuele coaching.

De voorwaarden van dit ondernemerschapsproject zijn:
- Bryo wil ‘sneller meer betere’ ondernemingen opstarten.
- Bryo creëert een ontmoetings- en samenwerkingsplatform van gelijkgezinden die mekaar stimuleren en ondersteunen.
- Bryo is ‘voor en door’ ondernemers. ‘Voor’ jonge kandidaat-starters met ambitie. ‘Door’ rolmodellen, ondernemers die hen voorgegaan zijn.
- Bryo verzamelt jonge mensen met ideeën, ondernemerszin en kennis. Bryo biedt toegang tot ervaring, netwerk en kapitaal.

Om deel te nemen aan Bryo ondergaat elke jongere met ondernemerszin een ernstige screening naar haar/zijn ondernemersprofiel. Zodra deelnemer en Bryo beslissen samen scheep te gaan, doet Bryo onder meer volgende concrete activiteiten:

- een kick-off waar een ‘groep’ jonge ondernemers tot een enthousiast ‘team’ gekneed wordt
- lokaal platform: praktische maandelijkse sessie
o themasessies met discussies, ondernemersverhalen, workshops, pitching,… rond alle facetten van het ondernemerschap
o business dates rond strategie, internationalisering, financiën en financiering en business plan
- toegang tot een aantal extra services op maat, waarvan de voornaamste zijn
o just in time coaching
o adviesraad: afhankelijk van jouw behoeften kan deze adviesraad focussen op een specifiek aspect zoals ‘financiering’, ‘bescherming’, ‘internationalisering’ of ‘vermarkting’.
o professioneel de eerste vacatures bekendmaken
o toegang tot het Voka-netwerk
o …

Interesse of vragen? Contacteer Christel Hellemans, christel.hellemans@voka.be of bezoek de website van Bryo: www.bryo.be

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.