Evelien Pyl (3iON) in de Carletonville Herald

Op 28 maart 2014 verscheen in de Zuid-Afrikaanse krant “Carletonville Herald” een interview met 3iON-studente Evelien Pyl. Ze was daar voor haar Afstudeerproject om een online sales platform op te richten voor de lokale producenten.

Evelien wordt in het interview gevraagd om die lokale ondernemers te adviseren: “It is important to go 100% for your dreams. In the beginning it is difficult, but you must try to invest as much you can to reap the fruits. People must also not think in little boxes but be creative.”

Evelien werkte gedurende een vijftal weken in Merafong en Sandton en had er een kantoor op de gemeentelijke diensten. Inmiddels is Evelien terug in Belgiƫ om haar afstudeerproject af te werken.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Projecten. Bookmark de permalink.