Small Business Project “Paramythe” in de krant

iON haalde op 28 december de Gazet van Antwerpen met het Small Business Project (SBP) van de groep “Paramythe”. Voor dit projectvak moeten studenten een bedrijfje opstarten en een product vinden om te verkopen. Vincent Adriaansens, Charlotte De Ridder, Guillaume de Kinderen, Sophie Fransen, Yana Huremovic, Anouk Wijnants en Sandrine Ponet kozen voor een eigen kledinglijn. Bijzonder hieraan is dat op hun sweaters, hoodies en mutsen foto’s van typische plekjes in Antwerpen prijken, zoals het Centraal Station en de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal.

Guillaume de Kinderen zegt in GvA over hun Small Business Project: “De stappen die we ondernomen hebben om tot dit resultaat te komen, zijn een belangrijk leerproces voor ons. Al is een goede verkoop natuurlijk mooi meegenomen.” De sweaters kosten 40 euro, de hoodies 45 euro en de mutsen 10 en 15 euro. Ze zijn te koop via de Facebookpagina www.facebook.com/Paramythe.

Een bewerking van het krantenartikel en enkele foto’s staan op GvA-online: http://www.gva.be/regio-antwerpen-zuid/lint/paramythe-ontwerpt-sweaters-met-kathedraal.aspx

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Projecten. Bookmark de permalink.