Thalissa Felix (alumnus 2009)

Ik ben na de opleiding iON! gaan verderstuderen aan de Lessius Hogeschool. Daar heb ik een Master Handelswetenschappen – Accountancy Fiscaliteit gevolgd. Tijdens het 2de jaar iON! heb ik stage gelopen bij “M.Lamberigts & A. Van Daelen NV”. Daar heb ik verschillende taken mogen uitvoeren, maar één van mijn belangrijkste taken was helpen bij de financiële administratie. Na mijn stage ben ik bij dit bedrijf blijven werken als jobstudent. In mijn laatste jaar aan de Lessius Hogeschool heb ik in juni 2011 een vast contract aangeboden gekregen. Ik ben dan fulltime gaan werken bij “M.Lamberigts & A. Van Daelen NV”. Ik was toen nog bezig met het schrijven van mijn thesis. In september 2012 ben ik dan afgestudeerd aan de Lessius Hogeschool en ik was toen al zeker van een job. Momenteel zit ik nog steeds bij “M.Lamberigts & A. Van Daelen NV” en heb ik zeer mooie toekomstperspectieven. In de toekomst zal ik opgeleid worden om de functie van financieel directeur over te nemen. Bijkomend willen ze ook dat ik stage ga lopen bij het Instituut van de Accounts en de Belastingconsulenten. Door deze stage zal ik een erkend accountant worden. Dankzij de opleiding iON! heb ik nu een leuke job en zeer mooie vooruitzichten. Een echte aanrader.

Tekst: Aljosja Bourgeois (3iON)

Dit bericht is geplaatst in Oud-studenten. Bookmark de permalink.