Unizo lanceert de Ondernemersacademie

UNIZO lanceert het opleidingsinstituut ‘De Ondernemersacademie’. Dit zijn korte en lange managementopleidingen voor zelfstandige ondernemers en vrije beroepen. De opleidingen zijn erkend door de Vlaamse Overheid en komen in aanmerking voor de KMO Portefeuille. De docenten komen  allemaal uit de KMO-wereld. Ofwel zijn ze zelf ondernemer (geweest), werken ze al jaren voor KMO’s of hebben ze engagementen bij ondernemersorganisaties.

Een greep uit het aanbod: langlopende Masterclasses in KMO-Management, Retailmanagement (i.s.m. PMO/Distributie), Bouwmanagement (i.s.m. Bouwunie)  en Exportmanagement. Daarnaast biedt de Academie kortere opleidingen aan over o.m. marketingplanning, commercieel management voor de KMO, e-marketing en e-commerce en bedrijfsoverdracht.

Meer info via www.ondernemersacademie.be.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.