Maxime Baudts (alumnus 2009)

In juni 2009 behaalde ik mijn bachelordiploma Internationaal Ondernemen. Vooral de praktische aanpak in deze studierichting sprak mij aan. Hierna ben ik verder gaan studeren en behaalde ik mijn masterdiploma Marketing. Deze combinatie van praktijk en theorie vormde een perfecte match voor mij.

Na mijn studies ben ik beginnen werken bij Volkswagen D’leteren Finance (VDFIN) als Junior Retail Advisor en ben ik doorgegroeid tot Senior Retail Advisor. In het tweede jaar Internationaal Ondernemen had ik de kans om stage te lopen bij Jaguar en Land Rover, waardoor ik al wat ervaring had in deze sector. Verder werk ik ook als chauffeur bij The Dilligence Company vanwege mijn passie voor oldtimers.

Naast de automobielsector ben ik ook actief in de meubelsector. Ik werk bij PAC Interiors, dat interieurs ontwerpt voor winkels. Ik heb hier geen vaste functie omdat ik meerdere taken op mij neem. Dit kan gaan van het ontwerpen tot het verkopen van een interieur. Mijn afstudeerproject deed ik bij Kiela, een fabrikant en leverancier van meubilair. Net zoals mijn stage had ik ook hier al een stapje voor op vlak van ervaring.

Mijn toekomst zie ik rooskleurig. Ik laat geen enkele uitdaging aan mij voorbij gaan.

Interview: Nikolaj Stam

Dit bericht is geplaatst in Oud-studenten. Bookmark de permalink.