Hanne Mertens (alumnus 2009)

In 2009 ben ik afgestudeerd aan de Karel de Grote Hogeschool als Bachelor in het Internationaal Ondernemen. Al snel wist ik dat ik nog niet klaar was om te gaan werken en dat ik nog wilde verderstuderen. Ik heb dan gekozen voor de master Meertalige Communicatie (Frans-Nederlands-Duits). Daarna heb ik ook nog een postgraduaat Human Ressources gevolgd. Tijdens één van mijn stages bij ION had HR me namelijk sterk geboeid.

Na het postgraduaat had ik het gevoel dat ik alle diploma’s die ik wilde hebben, op zak had en toen kon het echte werk beginnen. Mijn eerste job was HR-medewerker bij Bestseller Retail Belgium, waar ik nu nog steeds in dienst ben. Deze job is heel veelzijdig en ik merk dat de kennis van alle verschillende opleidingen dikwijls van pas komt. iON was een heel ruime opleiding waarin we redelijk wat boekhoudkundige & financiële vakken hadden. Daarnaast komt ook de computerkennis die ik tijdens ION verworven heb, me dagelijks van pas. Vermits Bestseller een internationaal bedrijf is, heb ik mijn talenkennis meer dan eens nodig en heb ik dus ook zeker en vast geen spijt van mijn masterdiploma. Tot slot is mijn postgraduaat van heel groot belang geweest voor mijn kennis van het personeelsrecht.

Ik koos iON om mijn kennis op verschillende vlakken te verruimen en niet zozeer om later een eigen zaak op te richten. Maar je weet natuurlijk nooit wat de toekomst brengt…

Interview: Ibrahim Madah

Dit bericht is geplaatst in Oud-studenten. Bookmark de permalink.