Kenny Postiaux (alumnus 2011)

“Handel met/in het buitenland spreekt mij aan”

Ik heb gekozen voor iON omdat handel met/in het buitenland mij zeer hard aanspreekt. De wereld wordt één groot dorp en daar wilde ik iets van proeven. Jammer genoeg heb ik deze kans nooit benut met buitenlandse stages, iets waar ik nu toch wel spijt van heb. 

“Ik ben verliefd geworden op de cultuur, natuur en vriendelijke mensen”

Na mijn studie ben ik een maand op reis gegaan naar Azië, puur vakantie. Tijdens deze reis ben ik verliefd geworden op de cultuur, natuur, vriendelijkheid en aard van de mensen. Ik ben een aantal jaren na elkaar terug geweest en de groei die ze daar op economisch vlak hebben weten te realiseren… Ongelofelijk!  

Na mijn rondreis door Azië, ben ik meteen beginnen werken in de familiezaak, Garage Postiaux NV. Garage Postiaux NV is een officiële Volvo concessionaris. Momenteel ben ik tewerkgesteld als customer advisor in de familiezaak. Mijn taken bestaan uit dagdagelijks management, planning van de werkplaats en het beheer van bepaalde klantenaccounts. Elke dag weer, zoek ik naar mogelijkheden om onze klanten beter te kunnen bedienen.

“Over een week verhuis ik naar Bangkok”

Op 21 december 2012 stop ik met werken in de familiezaak en verhuis ik naar Bangkok. Ik heb privéles Thai genomen en ben van plan om in Bangkok te werken en te wonen. Het liefst zou ik terug iets in de automobielsector doen. Het gevoel dat ik iets heb gemist door nooit een buitenlandse stage te nemen, is nooit afgenomen. Je kan het wel voor een tijdje negeren, maar achteraf spijt hebben, zou ik mezelf niet vergeven. Het klinkt cliché, maar je leeft maar één keer. 

kennypostiaux@gmail.com - www.postiaux.be

 (Interview door Rik Vanhoof)

Dit bericht is geplaatst in Oud-studenten. Bookmark de permalink.